Ai nevoie de ajutor? Suntem alături de tine!

Noi înţelegem complexitatea afecţiunii cu care te confrunţi şi îţi oferim sprijin şi suport medical în lupta pe care o duci. Alături de evaluarea preoperatorie realizată de către echipa multidisciplinară, seminarul de obezitate iți oferă toate informațiile despre cea mai eficientă soluţie de tratament pentru afecțiunile tale.

De ce ai nevoie de o evaluare multidisciplinară?

În vederea unei decizii asupra tipului de intervenţie chirurgicală pentru situaţia ta, este esenţială evaluarea medicală. Evaluarea preoperatorie este o acţiune complexă ce revine unei echipe multidisciplinare, făcută în urma efectuării unor analize sanguine, examene de imagistică medicală, consultaţie cardiologică, consultaţie chirurgicală şi preanestezică, toate într-o singură zi. Vei vedea exact care este starea ta actuală de sănătate și împreună vom găsi cea mai bună formulă ca să devii mai slab, mai sănătos, mai plin de viață. 

FORMULAR DE PROGRAMARE
    Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord să fiu contactat/ă de către PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL în legătură cu serviciile medicale solicitate.